New Jersey Devils overhaler New York Rangers med 2 point

Comments · 799 Views

Jack Hughes og Michael McLeod scorede i anden periode, Vitek Vanecek stoppede 35 skud, og de stigende New Jersey Devils samlede sig fra et tidligt tomålsunderskud for at slå New York Rangers 5-3 mandag aften.

Yegor Sharangovich havde to mål, og Tomas Tatar scorede også for at hjælpe førstepladsen Devils med at vinde deres tredje i træk, siden deres sejrsrække på 13 kampe blev afbrudt i sidste uge. New Jersey har vundet 10 kampe i træk og har kun ét nederlag siden sæsonstart 3-3-0.Edmonton Oilers Trøje

Rangers kørte sig frem til en 2-0-føring kun tre minutter inde i kampen, men Devils scorede to gange for at udligne det senere i første periode for at udligne det og scorede derefter to gange i anden periode for at tage føringen.billige trøje

The Devils har kun nået slutspillet én gang - i 2018 - siden de slog Rangers i seks kampe i Eastern Conference-finalerne i 2012.